Uhapšen muškarac zbog povezanosti sa osumnjičenim za ubistvo policajca iz Loznice: Uhvaćen u Bijeljini

Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici

18.07.2024. 14:38
  • Podeli:
FacebookNikola Krsmanovic-66990bf13b0b4.webp Foto: Facebook/Nikola Krsmanovic

U Bijeljini je danas lišeno slobode lice koje se dovodi u vezu sa osumnjičenim za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici, nezvanično saznaje BN TV.

Kako nezvanično saznaje BN TV, osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici.

Račansku ulicu u Bijeljini prethodno je blokirala policija, odnosno formiran je punkt na kojem se radi provera vozila i lica.

Podsetimo, MUP Srpske je jutros saopštio da se za izvršiocem ubistva policajca u Loznici aktivno traga i u Srpskoj.

Kako se navodi u saopštenju, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju niz mera i radnji u vezi sa potragom za licem koje je noćas izvršilo krivično delo teško ubistvo, prilikom čega je smrtno stradao policijski službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u Loznici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()