Uhapšen napadač na vračarca: Priveden muškarac zbog pokušaja ubistva u centru Beograda

Napadač je sredinom avgusta upucao Dimitrijevskog

12.09.2023. 11:25
  • Podeli:
hapšenje_kolumbija_anadolija 1-64c529fc276e8.webp Foto: Anadolija

Napadač koji je 12. avgusta pokušao da ubije Marjana Dimitrijevskog (40), navodnog pripadnika vračarske kriminalne grupe uhapšen je, prenosi Kurir, navodeći da je reč o F.A (27).

Istragu su istog jutra pokrenuli MUP i Više javno tužilaštvo u Beogradu, i pucač sa Vračara je identifikovan i uhapšen. On se sumnjiči za pokušaj teškog ubistva i biće priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Podsetimo, Marjan Dimitrijevski bio je uhapšen sa Markom Drakulom koji je na optužnici protiv vračarskog klana, zbog sumnje da su planirali da otruju vođu škaljarskog klana Jovana Vukotića cijanidom dok je boravio u Centalnom zatvoru.

Međutim, kako za to nije bilo dovoljno dokaza sudilo im se za nedozvoljeno nošenje oružja i sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()