Uhapšen policajac iz Bora: Odavao tajne iz istrage o nestaloj Danki

Pao na poligrafu

29.03.2024. 15:48
  • Podeli:
potraga za dankom ilić, policija - 27 mart 2024 - foto MUP Srbije (2)-6604338e4d8b9.webp Foto: MUP Srbije

Priveden policajac iz policijske uprave Bor zbog odavanje informacija iz istrage zbog odavanja informacija o nestanku male Danke Ilić (2). Pao je na poligrafu, saznaju Novosti.

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak. Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice Danke Ilić (2) i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()