Uhapšen poznati estradni menadžer u Beogradu: Sarađivao je sa Karleušom i Džehvom

Kod Novaka su pronađene nedozvoljene supstance

28.03.2024. 13:40
  • Podeli:
Instagram printscreen, novak_radin Novak Radin Andreana Cekic-6605645c70b9a.webp Foto: Instagram printscreen, novak_radin

Estradni menadžer Novak Radin uhapšen je pre dva dana u Beogradu zbog sumnje da preprodaje kokain, kao i jer je u kući u kojoj živi nelegalno držao pištolj i municiju različitog kalibra, saznaje Kurir.

Policija je kod njega pronašla oko 50 grama kokaina i oko pola miliona dinara.

Radin će, kako prenose mediji, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje nakon čega će biti poznato više detalja o ovom slučaju.

Inače, Novak Radin je poznati menadžer koji sarađuje sa Jelenom Karleušom, Šakom Polumentom, Andreanom Čekić, Vukom Mobom, Nenadom Aleksićem Ša i Teodorom Džehverović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()