Uhapšen tinejdžer (16) koji je čekićem maloletniku smrskao lobanju u centru Beograda

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu

29.09.2023. 16:39
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-64fb6fc2051ec.webp Foto: MUP R Srbije

Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je  J.Đ. (16) koji se sumnjiči da je, u noći između subote i nedelje, u centru grada čekićem smrskao lobanje vršnjaku V.R., saznaje "Telegraf.rs".

Prema prvim informacijama, maloletniku je pisana krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

V.R. kome su lekari u Urgentnom centru konstatovali prelom lobanje pušten je na kućno lečenje.

"On je rekao da je subotu uveče došao sa još dva druga u centar grada. U jednom trenutku se pojavila grupa mladića sa kojom je njegov drug imao sukob od ranije. Kada je izbila svađa on je pokušao da ih smiri i tako zaštiti druga. Međutim, samo je u jednom trenutku osetio udarce u glavu. On je rekao da ne zna ko je mladić koji ga je napao. Da je teško povređen pozvao majku koja ga je odvezla u bolnicu", objašnjava naš izvor blizak slučaju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()