Uhapšen tinejdžer nasilnik koji je brutalno pretukao oca sa bebom na Vračaru

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba Višem sudu u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema rešenja

26.07.2024. 14:32
  • Podeli:
policija, hapšenje, policajac pixabay-6617aaf8df834.webp Foto: Pixabay

Rešenjem krivičnog vanpretresnog veća Prvog osnovnog suda u Beogradu, preinačeno je rešenje sudije za prethodni postupak kojim je odbijen predlog Prvog OJT u Beogradu za određivanje pritvora i kojim je određena mera zabrane prilaska i komunikacije sa svedocima prema L.T. tinejdžeru koji je brutalno pretukao oca koji je gurao bebu u kolicima na Vračaru.

Kako se saznaje, prema okrivljenom L.T određen je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i ostecenog.

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba Višem sudu u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Podsetimo, D. R. (37) brutalno je pretučen na Vračaru dok se šetao sa sedmomesečnom bebom. Njega je napao tinejdžer L. T. (19), a sada se pojavila fotografija koja ledi krv.

Kako je za "Blic" ranije ispričao očevidac, pretučeni čovek je ležao na betonu, dok je žena do njega vrištala i bila uplakana.

Očevici koji su se zatekli nedaleko od mesta napada ispričali su u jednom dahu kako je sve izgledalo.

"Videla sam nekog visokog čoveka da leži na zemlji, žena je vrištala, uplakana dozivala pomoć. Svi iz kafića su skočili i prišli da pomognu. Čovek koji ga je pretukao bio je krupan, kažu da je u pitanju kik bokser, prvo ga je udario pesnicom u bradu, a onda oborio na zemlju i tukao dok nije izgubio svest. Zatim je pobegao. Posle par minuta povređeni čovek je ustao i krenuo niz ulicu. Došli su iz Hitne pomoći i molili ga da uđe, ali on je odbijao, govoreći da je dobro. Par minuta posle, smestili su ga u vozilo Hitne pomoći i odvezli, kazala je jedna od očevidaca.

D. R. primljen je u petak u Urgentni centar u Beogradu sa polomljenim kostima na licu i zbog težine povreda stavljen u veštačku komu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()