Uhapšen vozač: Na Bezdanu u rezervnim točkovima pronađeno 350.505 tableta

Uhapšeni je bugarski državljanin

25.02.2024. 12:02
  • Podeli:
hapšenje lisice mup srbije (2)-65250267c60a9.webp Foto: MUP Srbije

Pripadnici Uprave granične policije, na graničnom prelazu Bezdan, pronašli su 350.505 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci u teretnom motornom vozilu bugarskih registarskih oznaka, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila vozača M. G.

Na izlazu iz zemlje, kontrolisano je vozilo kojim je upravljao bugarski državljanin i u dva rezervna točka pronađena je veća količina tableta, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()