Ukinut pritvor pripadniku Šarićeve kriminalne grupe

Suđenje Darku Šariću i još 14 pripadnika njegove organizovane kriminalne grupe, koji se terete za više krivičnih dela, među kojima je i teško ubistvo, počinje u ponedeljak u Specijalnom sudu u Beogradu

17.02.2023. 14:56
  • Podeli:
darko šarić Antonio AhelATAImages-63e10f10718f6.webp Foto: Antonio Ahel / ATAImages

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor advokatu Dejanu Lazareviću, osumnjičenom pripadniku organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, kojoj sledeće sedmice počinje suđenje pred Specijalnim sudom za organizovani kriminal.

Sud je usvojio žalbu njegovog branioca pa je Lazareviću odredio meru napuštanja stana uz elektronski nadzor (kućni pritvor uz nanogicu), potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Takođe, Apelacioni sud je rešenje o produženju pritvora Urošu Radovanoviću (Mišiću), vratio višem sudu na ponovno odlučivanje.

Sud je odbio žalbe odbrane zbog produženja pritvora u odnosu na optuženog Darka Šarića, Milutina Radovanovića i Danila Stojanovića.

U Specijalnom sudu u Beogradu u ponedeljak počinje suđenje optuženima Darku Šariću i 14 osumnjičenih pripadnika njegove organizovane kriminalne grupe, koji se terete da su izvršili više krivičnih dela, među kojima je i teško ubistvo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()