Urađena rekonstrukcija: Policija odvela majku male Danke na mesto gde je nestala

Pokazala svaki njihov korak

30.03.2024. 08:52
  • Podeli:
potraga danka mup srbije 1-66067222e1d40.webp Foto: MUp Srbije

Roditelji dvogodišnje devojčice Danke Ilić čiji je nestanak prijavljen u utorak 27. marta, Miloš i Ivana Ilić, danima se nalaze na saslušanju kako bi istražitelji dobili uvid u ono što se izdešavalo kobnog dana, a juče je urađena i rekonstrukcija kretanja, saznaje Kurir.

Kako se saznaje, policija je juče sa majkom male Danke Ilić išla na mesto gde je nestala, da im pokaže svaki korak i detalj tog dana kada je devojčica nestala.

Dakle, urađena je rekonstrukcija njihovog kretanja. Zajedno sa majkom policija proverava sve informacije i saznanja.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić nastavljena je danas, a razmatra se pretraga Borskog jezera koje se nalazi u blizini.

Policijske patrole i dalje obezbeđuju dvorište iz kojeg je devojčica nestala.

Prethodnih dana pretraženo je 10 kvadratnih kilometara oko kuće ispred koje je devojčica nestala, u pretrazi učestvuje više od 500 policajaca i spasilaca i dobrovoljci, a pretražen je i kanal ispod kuće koji vodi do rudnika.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su tunel, podzemne kanale i šahtove.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 časova, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me". 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()