Užas u Pančevu: Pritvor od 30 dana za osumnjičenog za obljubu i zlostavljanje deteta

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja

04.05.2024. 17:17
  • Podeli:
pritvor, zatvor - shutterstock-658ef341dfdb1.webp Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. S. (19) iz Grocke zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela obljuba sa detetom i zlostavljanje i mučenje, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u periodu od marta 2024. do 2. maja 2024. godine u Pančevu, u napuštenoj kući u naselju Strelište, u više navrata izvršio obljubu sa detetom (14), zlostavljao je i postupao na način kojim se vređa ljudsko dostojanstvo tako što ju je svakodnevno tukao i fizički maltretirao.

Posle saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja, kaže se u saopšenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()