Veliki požar u Somboru lokalizovan, vatrogasci i dalje na terenu

Vatrogasci somborske jedinice su na licu mesta gasili požar, a njima su se pridružile i vatrogasne jedinice iz okolnih sela

25.07.2024. 08:15
  • Podeli:
vatrogasci vatra požar-667868bd056c8.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Veliki požar koji je u sredu izbio u Somboru lokalizovan je i pod nadzorom vatrogasne brigade, a jutros je to područje obavijeno gustim dimom i na pojedinim mestima tinja vatra, prenosi SO Info.org.

Požar koji je juče zahvatio rastinje na obilaznici kod stare deponije između Staparskog i Apatinskog lokalizovan je do 21 čas .  

Prema nezvaničnim informacijama jedna osoba je privedena zbog sumnje da je izazvala požar.

Požar se širio ka kućama u naselju Čvorak i Rokovcima, objavio je SOinfo.

Vatrogasci somborske jedinice su na licu mesta gasili požar, a njima su se pridružile i vatrogasne jedinice iz okolnih sela.

Požar je prijavljen oko 15 časova i 30 minuta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()