Više javno tužilaštvo u Pančevu se oglasilo o smrti učenika u Kačarevu

Dečak S.F. (14) pre dva dana je skočio kroz prozor učionice i ubrzo preminuo

31.03.2023. 15:33
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-6409921d0a5ff.webp Foto: MUP RS

Više javno tužilaštvo u Pančevu oglasilo se povodom samobustva 14-godišnjeg dečaka koji se ubio skokom iz učionice Osnovne škole u Kačarevu. 

Kako navodi Telegraf, tužilaštvo čeka analizu na prisustvo droga i alkohola.

"Više javno tužilaštvo postupa po događaju u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu, te prikuplja dokaze kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti lica i okolnosti pod kojima je došlo do smrti. Po izdatim naredbama za sudskomedicinsku obdukciju beživotnog tela i analizu tkiva pokojnog na prisustvo opojnih droga i alkohola, ovo tužilaštvo još uvek nije dobilo tražene nalaze", rekli su u Tužilaštvu.

Prema pisanju beogradskih medija, dečaku je prilikom pada, kako su pokazali nalazi obdukcije, pukla aorta.

Kako piše Telegraf, iz škole je juče izuzet snimak sa kamere koji je poslat na veštačenje. On bi, nezvanično, mogao da reši šta se zbilo pre nego što je S.F. odlučio da sebi oduzme život. U sklopu istrage iskaze će dati zaposleni iz škole, a u prisustvu roditelja i njegovi drugovi iz odeljenja.

Podsetimo, 14-godišnji S.F. počinio je samoubistvo pre dva dana, oko 12,30 časova, kada je na času nemačkog jezika u osnovnoj školi u Kačarevu skočio kroz prozor.

Dečak je sahranjen danas na lokalnom groblju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()