Višestruki silovatelj u Novom Sadu osuđen treći put: Da li je šest i po godina zatvora prava kazna?

Oštećena je sa imovinskopravnim zahtevom upućena na parnični postupak

14.11.2023. 17:09
  • Podeli:
silovanje zločin ubistvo nasilje pixabay-1663917448997.webp Foto: Pixabay

Viši sud u Novom Sadu osudio je danas Milana Kavedžića, višestrukog povratnika, na kaznu zatvora od šest i po godina za pokušaj silovanja devojke 10. jula 2022. godine u Novom Sadu, na Ribarskom ostrvu, u dolini Šodroš. 

U kaznu zatvora mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru, dok mu je pritvor produžen do upućivanja u zavod za izvršenje krivičnih sankcija, navodi se u odluci objavljenoj na sajtu tog suda.

Okrivljeni je do sada dva puta osuđivan zbog krivičnog dela silovanje i to oba puta pravnosnažno 2010. godine.

Oštećena je sa imovinskopravnim zahtevom upućena na parnični postupak.

Protiv ove presude tužilaštvo i branioci mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Novom Sadu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()