Vozili u kontra smeru: Jedna osoba poginula, dve teško povređene u sudaru kod Sremčice

Saobraćajna nesreća se dogodila na putu Železnik-Sremčica

02.10.2023. 09:08
  • Podeli:
hitna pomoć youtube @EmergencyReporterSRB-643fce120b023.webp Foto: Youtube/Printscreen/@EmergencyReporterSRB

Jedna osoba je izgubila život dok su dve prošle sa teškim povredama u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo nešto pre tri sata noćas na putu od Železnika ka Sremčici.

Prema pisanju medija, oko 02.45, Sremčica, u ulici Stevana Filipovića, automobil marke "Fiat Punto" u kom su bili muškarci D. R. (47), K. T. (28) i ženska osoba K. A (35) prešao je u suprotnu traku i čeono udario u kamion marke "Mercedes".

Povređeni su odmah prevezeni u Urgentni centar gde su smešteni u salu reanimacije, gde je ubrzo preminuo D.R.

Za sada nije utvrđeno ko je upravljao vozilom "Punto" u trenutku nesreće.

Podsetimo, zbog vožnje u kontra smeru na auto-putu "Miloš Veliki", nedavno je došlo do stravične nesreće kada Dejan J. (51) upravljao vozilom i sudario se sa drugim automobilom. Tada se njegovo vozilo zapalilo, a on je nastradao na licu mesta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()