Završeno saslušanje roditelja Danke Ilić: Majka tražila da svedoči pred osumnjičenima za ubistvo

Roditelji nesrećne devojčice nisu izneli nikakve nove detalje u vezi sa slučajem

17.04.2024. 13:12
  • Podeli:
danka ilic foto ivana ilic fb1-660408f74f9fa.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru upravo je završeno saslušanje roditelja ubijene Danke Ilić (2) iz Bora. Ivana i Miloš Ilić su, kako se saznaje, svoje iskaze dali odvojeno, najpre otac, a zatim majka.

Prema rečima izvora, ispitivanju roditelja ubijene devojčice prisustvovali su i okrivljeni za njenu smrt - D. D. (50) i S. J. (50).

"I S. J. i D. D. su bili u prostoriji kada su majka, a porom i otac male Danke, davali svoj iskaz. Mi smo predočili majci da ćemo zakonom sprečiti prisustvo okrivljenih, međutim, ona je odgovorila, što nas je sve iznenadilo, da njoj uopšte ne smeta što će njih dvojica biti prisutni. Tako, po želji majke, mi nismo sproveli ono što smo već odlučili juče, a to je da zakonskim normama sprečimo ubice da budu par metara udaljeni od trudne majke čije su dete, kako se sumnja, zverski ubili", piše Kurir pozivajući se na nezvanične izvore u zaječarskom tužilaštvu.

Otac i majka, kako se navodi, nisu imali ništa novo da kažu na saslušanju.

Ispričali su svoje kretanje tog dana, 26. marta kada je Danka nestala, a kasnije će se ispostaviti i ubijena, jer im je tužilac postavio to pitanje. Oba roditelja bila su vidno potresena, govorili su uz suze, ali ništa što do sada javnost ne zna nisu novo naveli.

O ponašanju majke i oca prilikom susreta sa osumnjičenima za ubistvo tužilaštvo ne želi da govori da bi, kako kažu, zaštitilo unesrećene roditelje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()