Završeno veštačenje porodica ubijenih u Ribnikaru: Advokat saopštio datum završetka suđenja Kecmanovićima

Danas su saslušani veštaci koji su veštačili porodice ubijenih u masakru u Ribnikaru

24.10.2024. 11:21
  • Podeli:
advokat ognjen božović ribnikar sava radovanović tanjug-671a115dc2e19.webp Foto: Sava Radovanović Tanjug

Punomoćnik članova porodica ubijenih u OŠ "Vladislav Ribnikar" Ognjen Božović danas je najavio da bi parnični postupak protiv roditelja i dečaka koji je počinio masovno ubistvo trebalo da se završi 11. decembra. 

Božović, koji inače u ovom postupku zastupa 27 članova porodica ubijenih, koji su podneli tužbu protiv Vladimira, Miljane Kecmanović, njihovog sina maloletnog K.K. i škole u kojoj se zločin dogodio, rekao je za Tanjug da, ukoliko ne bude nekih novih dokaza ili nepredviđenih situacija, očekuje kraj suđenja u decembru. 

On je podsetio da je današnje suđenje bilo zatvoreno za javnost i da su saslušani veštaci koji su veštačili oštećene. 

"Predstavnici porodice Kecmanović su uložili određene primedbe na njihove nalaze, koje smo, nadam se, danas razrešili", rekao je Božović. 

Današnje suđenje je, na Božovićev predlog, zatvoreno za javnost zbog zaštite zdravstvenog stanja maloletnika. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()