Zemlja 'paklenih vozača': BMW kod Vranja jurio 249, Audi kod Pirota 180 km/h

Protiv dvojice vozača su podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje

30.07.2023. 12:08
  • Podeli:
brza-voznja-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, zaustavili su i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača koji su sinoć na auto-putu vozili brzinama od 249,3 i 180,9 kilometara na sat, saopštio je MUP.

Četrdesetdvogodišnji vozač BMW-a se kod Vranja, gde je ograničenje brzine 130, kretao brzinom od 249,3 kilometara na sat.

Kod Pirota, gde je brzina kretanja ograničena na 80, 58. godišnji vozač Audija upravljao je vozilom brzinom od 180,9 kilometara na čas.

Vozači su dovedeni u službene prostorije i protiv njih su podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()