Zna se gde je supruga teroriste Žujovića: Crnogorska policija ju je pronašla i uradila važnu stvar

Policija je uhapsila i nekoliko Žujovićevih saradnika

30.06.2024. 18:56
  • Podeli:
ivica dačić pokazuje fotografiju - miloš salahudin žujović, 29 jun 2024 (2) - TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ-66802c15f1c7b.webp Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić rekao je danas, gostujući na Informer TV, da je crnogorska policija pronašla suprugu teroriste Miloša Žujovića, koji je juče samostrelom napao žandarma ispred izraelske ambasade.

"MUP Crne Gore je ekspresno došao do supruge teroriste, oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane", rekao je Cmolić.

Rasnjeni Miloš Jevremović (34) operisan je juče u Urgentnom centru gde mu je iz vrata izvađena strela i u stabilnom je stanju.

Policija je uhapsila i nekoliko Žujovićevih saradnika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()