Posetili heroja: Dačić i ambasador Izraela u Srbiji obišli povređenog pripadnika Žandarmerije

Miloš Jevremović (34) je ranjen juče u napadu ispred izraelske Ambasade u Beogradu, kada je pogođen samostrelom u vrat

30.06.2024. 09:36
  • Podeli:
ivica dačić, jahel vilan, 30 jun 2024 - foto TANJUG MARKO ĐOKOVIĆ (2)-66810979e5dbf.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan obišli su danas u Urgentnom centru pripadnika Žandarmerije koji je ranjen juče ispred izraelske ambasade u Beogradu, prilikom obavljanja službene dužnosti.

Dačić i ambasador Izraela u Srbiji stigli su u Urgentni centar nešto pre 9 sati, kako bi obišli povređenog žandarma koji je juče operisan u toj ustanovi.

Pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović (34) ranjen je juče u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu, kada je pogođen samostrelom u vrat.

Napadač je identifikovan kao Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao da živi u Novi Pazar.

Jevremović je u samoodbrani pucao na Žujovića, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()