Dačić: 'Interpol potvrdio informaciju o smrti Laće Radulovića'

Milan Laća Radulović bio je sin Marine Tucaković, a njegovo beživotno telo nađeno je danas u Izraelu

20.12.2022. 15:57
  • Podeli:
ivica dačić sava radovanović tanjug-1669131174029.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Tekstopisac Milan Radulović Laća pronađen je mrtav u Izraelu, kako je potvrdio otac Aleksandar Radulović Futa.

Sada je šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je saučešće porodici Radulović, ocu Aleksandru i svima koji su voleli Milana.

"Naša ambasada u Tel Avivu je dobila informaciju od Interpola da je, nažalost ,vest o smrti Milana Radulovića tačna. Ambasada će pomoći u prebacivanju njegovog tela u našu zemlju. Izražavam najdublje saučešće porodici i prijateljima", rekao je Ivica Dačić.

Podsetimo, Milan Laća Radulović je pronađen mrtav u Tel Avivu, nadležne službe rade dalje na slučaju i čeka se dalje procedure za transport tela.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()