Dačić izneo poslednje informacije o zdravstvenom stanju ranjenog žandarma Jevremovića

Javnosti se obratio i načelnik jedinice intenzivne nege Urgentnog centra Dušan Micić

30.06.2024. 10:33
  • Podeli:
žandarm miloš jevremović - 29 jun 2024 - foto TANJUG OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE (2)-668059c6b90ad.webp Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, izjavio je posle obilaska povređenog žandarma u Urgentnom centru, da se on danas oseća mnogo bolje i da može da se očekuje da će za nekoliko dana biti pušten kući.

"Želim još jednom da se zahvalim Urgentnom centru, svim lekarima i medicinskom osoblju na velikoj brizi za našeg pripadnika", rekao je Dačić novinarima nakon što je sa ambasadorom Izraela u Srbiji Jahelom Vilanom obišao pripadnika Žandarmerije koji je juče u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu pogođen samostrelom u vrat.

Načelnik jedinice intenzivne nege Urgentnog centra Dušan Micić je rekao da je žandarm u stabilnom stanju i da se nalazi na intenzivnoj nezi.

"Sada ga očekuje oporavak od operacije koju je imao", rekao je on.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()