Prvi snimak drame sa beogradskog aerodroma: Putnici se iz aviona spuštaju toboganom

Crnogorska aviokompanija "Air Montenegro" saopštila je večeras da je saobraćaj na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu obustavljen zbog dojave o bombi na njihovom avionu

29.02.2024. 21:35
  • Podeli:
aerodrom nikola teslashutterstock_141389107-6545f3882cbdd.webp Foto: Shutterstock

Na beogradski aeordrom "Nikola Tesla" večeras oko 19.15 sati stigla je dojava o bombi. Aerodrom je trenutno zatvoren, a poslednji avion je odleteo u 18.45. Svi planirani letovi posle toga - kasne.

Pojavio se snimak evakuacije putnika iz jednog od aviona, na kom se vidi kako se putnici u panici spuštaju niz tobogan.

Podsećamo, crnogorska aviokompanija "Air Montenegro" saopštila je večeras da je saobraćaj na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu obustavljen zbog dojave o bombi na vazduhoplovu kompanije "Air Montenegro".

"Dojava o bombi se dogodila u momentu kada je vazduhoplov bio na zemlji. U toku je provera vazduhoplova od strane bezbednosnih službi Republike Srbije, a putnici i posada će biti na bezbednom dok se ne obave sve neophodne kontrole", saopšteno je iz kompanije "Air Montenegro", prenose Vijesti.

Dodaju da bezbednost putnika ni u jednom trenutku nije bila ugrožena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()