Autobus sa niškim đacima sleteo sa puta kod Batočine: Vozaču pozlilo tokom vožnje

Vozač je, kako je rečeno RTS-u u jagodidnskoj bolnici, u dobrom opštem stanju i stabilno je

16.04.2023. 19:01
  • Podeli:
fudeks batočina autobus instagram 192-643c29b0e070c.webp Foto: Instagram/PrintScreen/192_rs

Autobus je udario u bankinu i sleteo s puta u nesreći kod Batočine. Kako RTS nezvanično saznaje, pozlilo je vozaču.

Osim njega, koji je kako se nezvanično saznaje, trenutno u opštoj bolnici u Jagodini, niko nije povređen. U dva autobusa su bila deca iz gimnazije "Svetozar Marković" iz Niša koja su se vraćala sa putovanja u Španiji.

Kako nezvanično saznaje RTS, jedan autobus je već stigao u Niš, deca iz autobusa koji je sleteo s puta bi trebalo da stignu kasnije, pošto ih preuzme drugi autobus. 

Portal 192 objavio je snimak s auto-puta na kome se vidi kako deca stoje pored autobusa koji je skliznuo s kolovoza.

Vozač je, kako je rečeno RTS-u u jagodidnskoj bolnici, u dobrom opštem stanju i stabilno je, a radi se dijagnostika. 

Vozač je, prema rečima direktora bolnice Miloša Lukića, tokom vožnje na trenutak iz za sada neutvrđenih razloga izgubio svest.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()