Barža udarila u nekoliko splavova na Dunavu kod Vinče

Tom prikom niko nije povređen, ali je u incidentu koji se odgodio oko 15 sati nastala materijalna šteta

01.10.2022. 19:07
  • Podeli:
Dunav_pixabay-1664644012344.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Barža na Dunavu kod Vinče zbog nekontrolisanog kretanja oštetila je danas nekoliko plovnih objekata, i potom se zaustvila udarcem o obalu.

Tom prikom niko nije povređen, ali je u incidentu koji se odgodio oko 15 sati nastala materijalna šteta, saznaje Tanjug.

Istraga je, kako je rečeno u policiji, u toku i utvrđuju se okolnosti pod kojima je došlo do nekontrolisanog kretanja barže.

Snimak nezgode objavljen je na društvenim mrežama.

Na snimku se čuje kako pecaroši sa skele nedaleko od mesta na kojem je brod udario o plovni objekat a potom i obalu, gde se zaustavio, bezuspešno pokušavaju da upozore nekoga na barži da će udariti u obalu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()