Beograđani, obratite pažnju: Počinje letnji red vožnje - uvodi se i nekoliko sezonskih linija

Važeće redove vožnje za sve linije putnici će moći da vide na zvaničnom sajtu Sekretarijata za javni prevoz

18.06.2024. 15:49
  • Podeli:
informativne table GSP, gradski prevoz, GSP stajališta, stanica, stanice, autobuska stanica, autobusko stajalište - foto Beoinfo (3)-65770db262340.webp Foto: Beoinfo

Letnji režim vožnje počeće od subote 22. juna da se primenjuje u javnom linijskom prevozu putnika, kao i letnje sezonske linije na teritoriji grada Beograda, i to:

1. ADA 1 (Trg republike – Ada Ciganlija – Vidikovac),
2. ADA 2 (Zemun/Kej oslobođenja/– Ada Ciganlija),
3. ADA 3 (Konjarnik – Ada Ciganlija),
4. ADA 4 (Mirijevo – Ada Ciganlija),
5. ADA 5 (Bežanijska kosa – Ada Ciganlija).

Sezonske linije ADA (1–5) će u slučaju loših vremenskih uslova, kada je značajno smanjen broj posetilaca na Adi Ciganliji, biti redukovane ili privremeno obustavljene.

Važeće redove vožnje za sve linije putnici će moći da vide na zvaničnom sajtu Sekretarijata za javni prevoz: www.bgprevoz.rs.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()