Beogradski 11-0-11 i na Tviteru: Na starom mestu prijavljivanje novih komunalnih problema

Od danas ponovo radi tviter nalog "Prijavi problem" koji je pripadao nekadašnjem Beokom servisu.

27.03.2023. 17:34
  • Podeli:
servisni centar 11-0-11 foto beoinfo-641abe5040a8a.webp Foto: Beoinfo

Nalog "Prijavi problem" koji je bio jedno vreme ugašen od danas je ponovo aktivan, a na njemu se sada nalazi Servisni centar 11-0-11 pod istim tviter imenom @prijavi_problem.

"Tviter nalog Servisnicentar@prijavi_problem deo je Servisnog centra Grada Beograda 11011. Nalog je namenjen prijavljivanju konkretnih komunalnih problema na teritoriji Beograda", pojašnjeno je danas na ovom Tviter nalogu.

Dalje je pojašnjeno da svako ko želi da prijavi komunalni problem ili da uputi predlog ili sugestiju treba prethodno da se registruje tako što će poslati svoje podatke u DM, a proces registracije se završava tako što će "zapratiti" ovaj nalog.

"Verifikacija je neophodna radi sprečavanja eventualne zloupotrebe resursa Grada Beograda, kao i da bi se onemogućilo širenje lažnih informacija ili panike, a bez mogućnosti da budete prijavljeni, jer je u pitanju krivično delo. Vreme trajanja verifikacije je 48 sati", stoji u pojašnjenju procedure.

"Grad Beograd garantuje zaštitu ličnih podataka svih građana čiji je cilj da na ovaj način život u našem gradu učine boljim kao i da doprinesu efikasnijem i kvalitetnijem rešavanju problema", zaključuje se u objavi.

Podsetimo, 14. marta ove godine u Beogradu je počeo sa radom Servisni centar sa jedinstvenim telefonskim brojem 11-0-11. 

Kako je naglasio beogradski gradonačelnik Aleksandar Šapišć, u ovom sistemu su Komunalna policija, inspekcija, Infostan, JP Gradsko Stambeno, Parking servis, javno osvetljenje, javni prevoz, Beogadski vodovod i kanalizacija, beogradske elektrane, Gradska čistoća, Zelenilo Beograd, Beograd put, kao i Beogradske pijace i Veterina Beograd. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()