Beogradski vodovod: Otklonjen kvar na Makišu, snabdevanje vodom stabilno

Sistem snabdevanja grada vodom u ovom trenutku je stabilan i ne očekuju se redukcije u vodosnabdevanju potrošača.

16.07.2024. 21:46
  • Podeli:
slavina, voda - shutterstock-667d9e2a16ef2.webp Foto: Shutterstock

Otklonjen je kvar na elektroinstalacijama, koji je danas oko 15 časova izazvao nestanak električne energije na celom proizvodnom pogonu "Makiš“ i kompletnu obustavu proizvodnje vode u najvećem proizvodnom pogonu u Gradu, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Postignuto je da prekid rada fabrike "Makiš“ traje mnogo kraće, s obzirom na to o kakvoj se vrsti kvara radilo, navodi se u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Napominje se i da "zahvaljujući pravovremenim i planiranim pripremama za toplotni talas i maksimalnom zalihom u rezervoarskom prostoru, najveći deo potrošača nije osetio poremećaj u snabdevanju vodom“.

Sistem snabdevanja grada vodom u ovom trenutku je stabilan i ne očekuju se redukcije u vodosnabdevanju potrošača.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()