Brzom reakcijom policije i vatrogasaca beba spašena iz zaključanog automobila

Majci se brava slučajno zaključala, nakon što je dete smestila u auto

11.07.2023. 13:32
  • Podeli:
Beba_spavanje_Foto Pixabay-6481805dc7250.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Zahvaljujući brzoj reakciji policije i vatrogasaca, beba koja je ostala zaključana u automobilu u Sremčici je spašena.

"Želim da se zahvalim vatrogascima, policiji i svim divnim ljudima u prolazu na današnjoj reakciji, da mi spasu bebu iz auta kada mi se zaključala brava nakon što sam dete smestila i krenula da otvorim svoju bravu, a ključevi ostali na sedištu. Sve se desilo u Sremčici, nažalost bili su prinuđeni da polupaju staklo kako bi je izvukli, ali je to manje bitno, nek mi je dete dobro", napisala je majka na storiju Instagram grupe Serbialive Beograd.

Ona je dodala da od stresa u tom trenutku nije stigla da se zahvali ljudima koji su pritekli u pomoć, prenosi Blic.

"Beba je, hvala bogu dobro", dodala je majka.

Toj ženi slučajno se desilo da beba ostane zaključana u kolima, ali nažalost ima i roditelja koji ostave svoju decu zaključanu u kolima, što može biti veoma opasno, pogotovo kada su napolju visoke temperature.

Smrtni slučajevi mališana izazvani toplotnim udarom u zatvorenom automobilu najčešće se dešavaju zato što roditelji zaborave da su ih povezli sa sobom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()