Bujične poplave u Novom Pazaru i Raški

Reka Jošanica izlila se iz svog korita na više lokacija

20.11.2022. 12:25
  • Podeli:
poplava novi pazar facebook-1668943317586.webp Foto: Printscreen Facebook @Incijativa slobodnih građana

Došlo je do izlivanja rekla u naseljima Šutenovac i Trnava u Novom Pazaru usled obilnih padavina koje su pale danas u ovom gradu.

Instagram stranica 192rs objavila je fotogravije poplavljenih ulica grada na kojima se vide bujične poplave u novopazarskom naselju.

Ista stranica prenela je i video snimak iz Raške, na kojem se vidi kako reka divlja ulicama naselja.

Kako prenosi Sandžak press, reka Jošanica izlila se iz svog korita na više lokacija u novopazarskom naselju Šutenovac, a meštani u panici pokušavaju da zaštite svoje kuće.

Do izlivanja vode došlo je u naseljima Postijenje i Blaževo.

„Upozoravaju se građani da budu dodatno oprezni prilikom prelaska preko mostova, kao i da se ne kreću blizini reka“, preneo je ovaj portal.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()