Čekanje na granicama, putnička vozila stoje duže nego teretnjaci: Na ovom prelazu u koloni do 90 minuta

Sezona putovanja i godišnjih odmora u dane vikenda donela veće gužve

08.07.2023. 07:59
  • Podeli:
Horgoš_granični prelaz_čekanje_zadržavanje_gužva_kolone_Foto Tanjug Siniša Kopunović (2)-63ba8948035fb.webp Foto: Tanjug / Siniša Kopunović

Sezona putovanja i godišnjih odmora u dane vikenda donosi veći broj vozila na auto-putevima i glavnim putnim pravcima, kada su zadržavanja na graničnim prelazima i najduža, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gradina na izlazu se čeka 90 minuta, na Preševu na izlazu 40 minuta, a autobusi 20 minuta, dok se na Horgošu na putničkim terminalima na ulazu čeka 30 minuta.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu čekaju 60 minuta, prenosi Tanjug.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()