Dan žalosti u Novom Pazaru zbog sugrađana nastradalih u poplavama

Telo nastradalog Ramiza Rožajca pronađeno je u naselju Postenje, gde je u petak nađen i drugi nastradali Ramiz Rožajac

23.01.2023. 17:47
  • Podeli:
Novi_Pazar_poplave_Instagram-1669022320079.webp Foto: Instagram

Grad Novi Pazar proglasio je utorak, 24. januar 2023. za Dan žalosti zbog tragično nastradalih sugrađanina Safeta Zekića i Ramiza Rožajca, preneo je portal Indeksonline.rs.

Telo Novopazarca Ramiza Rožajca, za kojim se tragalo od četvrtka kada je upao u reku Trnavicu, nađeno je u naselju Postenje. Bujica ga je izbacila na obalu i pronađen je 30 metara od korita reke Raške.

Telo je pronašla policija, a u potragu su se jutros uključili i pripadnici Vojske Srbije, tragali su ronici, pripadnici Vatrogasno-spasilačkih jedinica, Komunalne milicije, a u potragu su se uključili i građani.

U petak je takođe u reci Raški, u Postenju, pronađeno telo Safeta Zekića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()