Dan žalosti u Priboju zbog tragične smrti Ervina Ćelahmetovića

Policija je do sada privela tri osobe zbog sumnje da su osumnjičenom policajcu I.A. pomogle da pobegne

23.05.2023. 09:04
  • Podeli:
Žalost_Dan žalosti_zastava na pola koplja_Foto Tanjug_Vladimir Šporčić-646c6544f086a.webp Foto: Tanjug / Vladimir Šporčić

Na teritoriji opštine Priboj danas je Dan žalosti zbog tragično nastradalog sugrađanina Ervina Ćelahmetovića.

Policija još traga za policajcem I.A. koji se sumnjiči da je, van dužnosti, u jednom kafiću u Priboju zadao više udaraca 35-godišnjem sugrađaninu, koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank, a od zadobijenih povreda kasnije preminuo u bolnici u Priboju.

MUP je saopštio da je policija privela tri osobe zbog sumnje da su osumnjičenom pomogle da pobegne.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()