Dečak (3) nestao na Kalemegdanu: Na sebi ima beli šorts i majicu s dinosaurusima

Ako neko vidi dete neka prijavi na broj 0631911336

02.09.2023. 21:13
  • Podeli:
svetlo hitna pomoc policija pixabay-645446da75950.webp Foto: Pixabay

Trogodišnji dečak nestao je u popodnevnim satima na Kalemegdanu, a mrežama se širi hitan apel za sve ljude koji su možda videli dečaka.

"HITNO! Ako neko vidi malo dete od 3 godine se izgubilo ženi na Kalemegdenu, zove se Viktor. Ako neko vidi dete neka prijavi na broj 0631911336. Dete na sebi ima beli šorts i majicu dinosaurus", navodi se u postu objavljenom na Instagram stranici 192.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()