Radost i humanost na delu: Stiže 33. Dečji sajam

Najradosniji dečji praznik ovog puta ima i humanu notu

Autor: Promo
15.12.2023. 17:46
  • Podeli:
instagram-657c82d475723.webp Foto: Promo

33. Novogodišnji „LILLY JUNIOR” Dečji sajam će se održati sledećeg vikenda, 23. i 24. decembra u Tržnom centru Galerija od 10 do 22 sata.

Tradicionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu  da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, ali i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg događaja i pravog praznika za naše mališane.

"A kad smo već kod praznika, kao što znate sledi nam ono doba godine koje mnogi od nas najviše vole, kada se radujemo više nego inače i kada volimo da obradujemo naše najbliže, kada o njima malo više i brinemo. Ipak, ne smemo da zaboravimo da brinemo i o onima kojima je pomoć svih nas neophodna. Zato je ovaj Novogodišnji Dečji sajam drugačiji od svih prethodnih! A da bismo radost doneli baš svakom detetu potrebni ste nam vi", saopštili su organizatori. 

Dečiji sajam organizovaće prikupljanje novogodišnjih paketića za Udruženje građana za borbu protiv raka kod dece ,,Uvek sa decom”  kao i za decu samohranih majki ,,Udruženje Heroine”. 

"Ako ste zainteresovani da se pridružite ovoj lepoj inicijativi i donirate paketiće za decu, vaš doprinos bi bio od neprocenjive važnosti. Svi prikupljeni paketići biće prosleđeni mališanima koji trenutno prolaze kroz teške trenutke, pružajući im podršku i radost tokom praznične sezone. Dakle, još jedan razlog više da dođete sledećeg vikenda u TC Galeriju. A osim što ćete vaše mališane naučiti i ohrabriti ih da pomažu drugima, da budu brižni, pružićete im i dane nesvakidašnje zabave i edukacije. Moći će da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, da gledaju ili čak budu deo pozorišnih predstava, učetvuju u edukativnim radionicama, takmiče se u najrazličitijim igrama i osvoje vrlo vredne nagrade! Obećavamo ispunjen vikend i za roditelje i za decu".

Ulaz na sajam je besplatan, kao i svi prateći sadržaji.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()