Direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" podnela ostavku

Navodi da je Savet roditelja insistirao da se za novog v. d. direktora, odnosno za trajnog direktora škole postavi neko iz kolektiva ove ustanove

28.09.2023. 10:01
  • Podeli:
Ribnikar UNA-64f46a979b89a.webp Foto: UNA

V. d. direktorka Osnovne ogledne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, u kojoj se 3. maja dogodilo masovno ubistvo kada je učenik ubio devetoro svojih drugara i školskog čuvara, podnela je ostavku na funkciju vršioca dužnosti direktora ove vaspitno-obrazovne ustanove, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Nakon što je posle vanrednog inspekcijskog pregleda razrešena dugogodišnja direktorka Osnovne ogledne škole "Vladislav Ribnikar" Snežana Knežević, na mesto vršioca dužnosti direktora ove ustanove postavljena je Anđela Petrović, učiteljica sa dvodecenijskim stažom u obrazovanju.

Mandat vršioca dužnosti traje najduže šest meseci i u tom roku treba da bude izabran novi direktor škole, međutim Petrović je odlučila da se povuče sa ovog mesta pre isteka roka.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()