Dr Elek otkrio stanje Srbina povređenog u Zvečanu

Galjak se nalazi na jedinici intezivne nege

31.05.2023. 13:46
  • Podeli:
zvečan kosovska policija dopisništvo kim tanjug 1-6474572936a29.webp Foto: Dopisništvo KiM Tanjug

Direktor Kliničko-bolničkog centra (KBC) u Kosovskoj Mitrovici dr Zlatan Elek izjavio je danas da je stanje Dragiše Galjaka (58) koji je u ponedeljak povređen u Zvečanu kritično i da se on i dalje nalazi na jedinici intenzivne nege.

"Tokom protekle noći je Dragiša Galjak primio dve jedinice krvi i njegovo stanje je i dalje kritično", rekao je Elek za Tanjug.

On je podsetio da je Galjak primljen sa dve prostrelne rane u predelu karlice i levog kažiprsta i da su povrede nastale upotrebom bojeve municije od strane pripadnika kosovske policije.

On je dodao da su među povređenima bili i zamenik direktora KBC-a Dragiša Milović, bivši gradonačelnik opštine Zvečan kao i Časlav Sofronijević kojima je takođe bio potreban medicinski tretman u Kliničko bolničkom centru, ali su posle zbrinjavanja pušteni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()