Eksplozija u Krušiku: Povređene dve radnice

Ovo je treća nesreća koja se za pet meseci dogodila u toj fabrici.

26.01.2023. 15:45
  • Podeli:
fabrika pixabay-63d291ad57f9c.webp Foto: Pixabay

U vojnom delu valjevske fabrike Krušik danas oko 12.30 sati dogodila se tehnička eksplozija u kojoj su dve radnice povrđene.

 Povređene žene su prevezene u valjevsku bolnicu, saznaje Tanjug.

Ovo je treća nesreća koja se za pet meseci dogodila u toj fabrici.

Početkom decembra prošle godine, tokom rada na doradnoj mašini povređena je jedna radnica. 

Takođe, sredinom avgusta prošle godine, u Kapislani je prilikom nanošenja laka na pokrivku kapisle, došlo do aktiviranja kapisle i detonacije, a jedna radnica je povređena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()