Er Srbija uvodi direktne letove do grčkih ostrva

Letovi će biti uvedeni od aprila sledeće godine

13.12.2022. 15:03
  • Podeli:
er srbija instagram air serbia-63930f6d87809.webp Foto: Instagram AirSerbia

Er Srbija je najavila da che tokom letnje sezone uvesti direktne letove do grčkih ostrva Rodos, Krf, kao i do dva najveća grada na ostrvu Krit - Irakliona i Hanje.

Do Irakliona, glavnog grada Krita, Er Srbija će početi da leti od 28. aprila 2023. godine, a letovi će se, kako je saopšteno iz ove kompanije, obavljati jednom nedeljno. 

Letovi do drugog po veličini grada na Kritu, Hanje, počeće od 4. juna, tri puta nedeljno - ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom. 

Er Srbija od 5. juna leteće na Rodos, i to četiri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom, četvrtkom i subotom. 

Do Krfa, letovi će se od 9. juna realizovati ponedeljkom i petkom. 

Karte su već u prodaji po ceni počev od 99 evra u jednom smeru u ekonomskoj klasi, a do navedenih destinacija leteće "erbas A320" avioni iz flote nacionalne avio-kompanije Srbije.

Uvođenjem četiri nova grčka grada u mrežu direktnih letova, Er Srbija širi svoje prisustvo u ovoj mediteranskoj zemlji na čak šest destinacija.

„Grčka je jedna od omiljenih turističkih destinacija, a potražnja za letovima do grčkih ostrva tokom letnje sezone izuzetno je velika. Prateći potrebe putnika, odlučili smo da neke od najtraženijih čarter linija uvedemo u redovan saobraćaj", rekao je viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije Bojan Aranđelović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()