Flota Er Srbije od sutra bogatija za još jedan avion

Stiže "Mihajlo Pupin"

20.11.2022. 14:29
  • Podeli:
mihajlo pupin air serbia-1667069371625.webp Foto: Instagram@airserbia

Flota Er Srbije od sutra će biti bogatija za još jedan širokotrupni avion i to "Erbas A330", objavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Vesić je u objavi na svojim društvenim mrežama naveo da se sutra u popodnevnim časovima očekuje isporuka novog aviona Er Srbije, "Erbas A330 - Mihajlo Pupin".

"Avion je juče poleteo iz Arizone (SAD) i trenutno se nalazi u Njujorku gde će sa JFK aerodroma poleteti za Beograd. Tako će flota Er Srbije biti bogatija za još jedan širokotrupni avion", najavio je ministar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()