Gašić u Priboju sa predstavnicima lokalne samouprave

Ministar je juče najavio da će razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave, kako bi policija preduzela sve radnje da policajac osumnjičen za teško ubistvo što pre bude priveden

24.05.2023. 12:06
  • Podeli:
Bratislav Gašić_opština Priboj_Foto Tanjug_Branko Lukić-646de067c1137.webp Foto: Tanjug / Branko Lukić

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, sastao se sa predstavnicima lokalne samouprave opštine Priboj, kako bi se smanjile tenzije u tom gradu posle ubistva mladića Ervina Ć, koga je u petak usmrtio pripadnik policije Igor A.

Gašića je dočekao je predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, predsednik Skupštine opštine Priboj Boris Mrdović i narodni poslanik Krsto Janjušević.

Gašić je juče u Skupštini Srbije rekao je da će posetiti Priboj, gde će razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave, kako bi policija preduzela sve radnje da policajac I.A, osumnjičen za teško ubistvo, bude priveden.

Gašić je to izjavio u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje poslanika SDPS Muamera Bačevca koji je zatražio da se što pre uhapsi policajac, počinilac ubistva mladića u Priboju, i da se što oštrije kazni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()