Gužve na granicama: Na Batrovcima čekanje 90 minuta, iz Mađarske tri sata

Praznični vikend za većinu država Evrope doneo je ogromne gužve na granicama

24.12.2022. 08:35
  • Podeli:
Batrovci 24.12.2022. Foto: MUP kamere
Batrovci 24.12.2022.

Neradni praznični dani u zemlјama zapadne Evrope uvek donose pojačan saobraćaja i na auto-putevima u Srbiji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 5,30 časova, na prelazu Batrovci, na ulazu u Srbiju, putnička vozila čekaju sat i po, koliko i autobusi. 

AMSS je sat vremena kasnije objavio da se kolona nešto smanjila, te se sada čeka na ulazu u Srbiju oko 60 minuta.

Ogromene kolone su na Horgošu i na Šidu gde se čeka oko 60 minuta.

Na Preševu na izlazu iz Srbije čekanje je 40 minuta.

Do 15. januara produženo je radno vreme pojednih graničnim prelaza sa Mađarskom te su tako Bački Vinogradi otvoreni od 7 do 22 časa, a Bajmok od sedam ujutro do ponoći.

Jučerašnji dan obeležile su ogromne kolone na graničnim prelazima u večernjim časovima te se tako na Batrovcima, u sedam kolona, čekalo i tri sata na ulasku u zemlju.

I na Horgošu se bila stvorila velika kolona, a prema jutrošnjim podacima sa mađarske strane se čeka tri sata na prelazak do srpske granice.

Sa hrvatske strane granice, na Bajakovu, čeka se 180 minuta na izlaz iz Hrvatske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()