Gužve na graničnim prelazima: Na Preševu i Gradini ogromne kolone, čeka se i na Horgošu

Čekanja su na svim graničnim prelazima

13.07.2023. 13:05
  • Podeli:
Horgoš Foto: AMSS kamere
Horgoš

Kolone automobila su na gotovo svim graničnim prelazima ka i iz naše zemlje što ni ne čudi jer sezona je letnjih odmora.

Na graničnom prelazu Preševo čeka se u čak šest kolona, na tradicionalnom putu ka Grčkoj, a za vikend se očekuju još i veće gužve

Ništa nije bolje ni u povratku pa se tako u smeru ka Srbiji čeka u tri kolone, ali ipak puno se brže prelazi granica nego na izlazu iz zemlje. 

Na graničnom prelazu Gradine prema Bugarskoj stvorila se ogromna gužva, a pet kolona kao da stoji u mestu.

Na ulazu u Srbiju iz Bugarske je mnogo bolja situacija pa se dve kolone automobila kreću i prelaze granicu relativno brzo.

Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom formirane su tri kolone na hrvatskoj strani, u Bajakovu, ali se brzo kreću.

Za vikend se na svim graničnim prelazima očekuju ogromne gužve.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()