Gužve pred vikend: Zadržavanja na graničnim prelazima do sat vremena

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila

26.07.2024. 18:53
  • Podeli:
horgoš gp 26.7. screenshot kamere amss-66a3d424934e1.webp Foto: Screenshot AMSS

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju najviše sat vremena, koliko je zadržavanje na Horgošu na ulazu i Horgošu 2 na izlazu iz zemlje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije od 17.15 časova, putnički automobili čekaju i na Gradini na izlazu 40, a na ulazu 20 minuta, kao i na Preševu po 30 minuta u oba smera. 

Na Sremskoj Rači zadržavanje za putnička vozila na ulazu u zemlju je 30 minuta, koliko se čeka i na Batrovcima na ulazu u zemlju.

Na graničnom prelazu Šid automobili na ulazu čekaju 45 minuta.

Na Gradini, na ulazu u zemlju teretna vozila čekaju sat vremena, a na Sremskoj Rači zadržavanje je dva sata.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()