Hitno se oglasio MUP: Obustavljena potraga za devojčicom Dankom Ilić (2)

Danka Ilić (2) nestala je juče u Boru

27.03.2024. 17:42
  • Podeli:
danka ilic FacebookIvana Ilic-6604429e2b1ad.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

Ministarstvo unutrašnjih poslova izdalo je saopštenje vezano za nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić koje prenosimo u celosti:

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva."

Podsetimo, nestanak dvogodišnje Danke Ilić prijavili su njeni roditelji, nakon što je majka primetila da deteta nema i nakon što sami nisu uspeli, i pored apela na društvenim mrežama da je pronađu. Danonoćna potraga trajala je od juče, po kiši, jakom vetru, pretražen je svaki centimetar područja na kom je devojčica nestala, ali je pretraga bila bez rezultata.

Danas posle podne roditelji devojčice su bili na ispitivanju u policijskoj stanici, gde je ocu devojčice urađen i poligraf. Takođe, policija je izuzela i kamere sa obližnjih kuća.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()