Incident u školi u Obrenovcu: Dečak vitlao plastičnim pištoljem nakon održanog minuta ćutanja

Incident se desio dan posle tragedije u Beogradu

04.05.2023. 10:51
  • Podeli:
Škola_hodnik_Foto UNA-1669221834599.webp Foto: UNA

U Osnovnoj školi "Jefimija" u Obrenovcu dečak je jutros izvadio iz ranca plastični pištolj odmah nakon održanog minuta ćutanja, samo dan nakon masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

"Na licu mesta odmah je reagovao školski policajac. U prvom obavljenom razgovoru sa razrednim starešinom utvrđeno je da je nastavnik nakon minuta ćutanja ostavio decu u učionici na nekoliko minuta kako bi utvrdio da li su sva deca ušla u svoje učionice, odnosno da li se nalaze u hodnicima škole, kako bi počela nastava. Za to vreme ovaj učenik je izvadio plastični pištolj koji je pokazao jednom drugu. Taj drug uzeo je plastični pištolj, najverovatnije u nameri da ga baci u kantu, ali ga je od njega uzeo treći dečak, koji je njime krenuo da maše u učionici", prenose Novosti reči osobe koja je upućena u incident.

Deca koja su bila u učionici su se uplašila, razredni starešina je obavešten kao i služba Centra za socijalni rad, a jedan od ovih dečaka je sa roditeljem predat pripadnicima MUP-a koji su odmah reagovali po prijemu poziva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()