Izmene u saobraćaju zbog završetka radova na kružnom toku na Novom Beogradu

Nakon završetka navedenih radova, uspostavlja se kružni tok saobraćaja

23.08.2024. 17:13
  • Podeli:
kružni tok novi beograd beoinfo-65e898fc98125.webp Foto: Beoinfo

Usled realizacije završnih radova na formiranju kružnog toka na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara Nikole Tesle, u narednih sedam dana doći će do izmene režima saobraćaja u zoni tih ulica, saopšteno je danas iz Sekretarijata za saobraćaj.

Za dane vikenda, sutra i u nedelju, u zoni raskrsnice ulice Bulevar Mihajla Pupina i ulice Milentija Popovića, iz smera Bulevara Mihajla Pupina ka Brankovom mostu funkcionisaće samo jedna saobraćajna traka, dok će u smeru od Brankovog mosta ka Novom Beogradu funkcionisati dve saobraćajne trake, iz  jedne saobraćajne trake skretaće se desno u Bulevar Nikole Tesle, a iz druge u Bulevar Mihajla Pupina.

Od ponedeljka, 26. avgusta, u ranim jutarnjim satima, do srede,  28. avgusta uveče, radiće po dve saobraćajne trake u oba smera, saopštio je Beoinfo.

Od 20 sati u sredu, 28. avgusta, do 6 časova u četvrtak, 29. avgusta, biće zatvorena cela raskrsnica, tako da će sva vozila sa Brankovog mosta skretati desno u ulicu Ušće, pa dalje se kretati u smeru Bulevara Nikole Tesle, a Brankovom mostu će se pristupati samo iz ulice Sajmište.

Nakon završetka navedenih radova, uspostavlja se kružni tok saobraćaja.

Sekretarijat za saobraćaj apeluje na sugrađane da poštuju navedeni režim saobraćaja i saobraćajnu signalizaciju.

Takođe, obaveštavaju se vozači da će se od jutarnjih časova u sredu, 28. avgusta,  vršiti pojačana kontrola nepropisno parkiranih vozila u ulici Ušće i uklanjanje nepropisno parkiranih vozila, kako bi se omogućilo nesmetano kretanje vozila javnog prevoza i svih ostalih vozila koja budu koristila za kretanje ulicu Ušće.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()