Izvučeni srećni dobitnici: Trosoban i četverosoban stan u Beogradu u igri 'Uzmi račun i pobedi'

Izvučeni su srećni dobitnici u petom kolu nagradne igre Uzmi račun i pobedi

25.02.2023. 19:46
  • Podeli:
uzmi račun i pobedi instagram sinisamali-63d28a79c52e8.webp Foto: Instragam@mali_sinisa

Trosoban i četverosoban stan u Beogradu večeras su dobili nove vlasnike nakon što su izvučeni srećni dobitnici u petom finalnom takmičenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Trosoban stana dobio je Erza Matus, dok je  četvorosoban stan otišao je u ruke Verana Bakračevića, prenosi RTS.

U finalnom, petom izvlačenju učestvovalo je 104.727.237 računa koje su 928.605 učesnika skenirala koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom ER727237.

U prethodna četiri izvlačenja dodeljeno je osam stanova.

U prvom izvlačenju ključevi od stanova u naselju "Zemunske kapije" otišli su u ruke Vladana Petrovića i Maline Radisavljević, dok su u drugom izvlačenju srećne dobitnice stanova u istom naselju bile Dragana Slamarski i Senka Jovanović.

Stanove u trećem izvlačenju dobili su Kristijan Cudar i Mina Luković, a u četvrtom izvlačenju dobitnici su bili Zoran Stojičić i Željko Mijatović.

Kako je najavljeno, u jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravno, učestvovaće svi računi poslati od 24. decembra prošle godine, a tokom čitavog perioda između dva kruga računi će moći da se nesmetano skeniraju

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()