Jedan rakun i mnogo osmeha obeležili dan u svratištu za decu

Raša je svojim dolaskom obradovao mališane i uneo radost u njihovu svakodnevnicu

Autor: Promo
01.12.2023. 11:29
  • Podeli:
Rakun Raša sa mališanima u Svratištu-6569b4bc70417.webp Foto: Promo

Simbol praznične Lilove kampanje i nosilac ovogodišnje humanitarne kampanje Mala dela su velika stvar, Rakun Raša, proveo je dan u Svratištu za decu. Lidlov veliki plišani rakun u Svratište je doneo igračke, proslavu i osmehe, i na taj način još jednom podsetio na značaj deljenja i humanosti, posebno u vreme praznika. 

Raša je svojim dolaskom u Svratište na Novom Beogradu obradovao mališane i uneo radost u njihovu svakodnevnicu, a njegova nežnost i pažnja prema mališanima podsetila je na snagu zajedništva, empatije, ljubaznosti i solidarnosti. 

"Mali je gest u Svratište dovesti našeg Rakuna Rašu i deci organizovati proslavu, ali je velika stvar videti osmehe i sreću mališana kojima je u periodu praznika, možda više nego obično, potrebna pažnja, posvećenost i druženje. Mislim da smo upravo zato danas sa decom iz Svratišta pokazali da malo delo zaista može biti velika stvar", kaže Aleksandra Mirić iz CSR odeljenja komapnije Lidl Srbija. 

Rakun je u Svratištu boravio u sklopu kampanje Mala dela su velika stvar, koju kompanija Lidl Srbija i ove godine sprovodi u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, a koja traje do 17. decembra. Tokom trajanja kampanje, potrošači imaju priliku da kupe preporučene artikle iz Lidlove ponude u svim prodavnicama širom Srbije i doniraju ih iza kasa, ili da kupovinom limitirane serije Rakun Raša plišanih igračaka direktno podrže akciju u kojoj će Lidl za svakog kupljenog rakuna donirati namirnice za pripremu jednog obroka za korisnike Programa narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije.

Foto: Promo

"U ime organizacije kao i u ime dece iz Svratišta, želim da se zahvalim kompaniji Lidl na dugogodišnjoj i kontinuiranoj podršci koju pruža Svratištu za decu. Nama ovo partnerstvo mnogo znači jer nam pruža sigurnost u realizaciji naših usluga i programa. Hvala Lidlu i što je prepoznalo značaj našeg rada i što nas uvek na pravi način podržava", kaže koordinatorka programa Filantropija u Svratištu za decu Neda Marjanović

Svakodnevna kupovina u Lidlu do 17. decembra može biti velika stvar - u periodu darivanja, svaki potrošač ima priliku da svojim malim delom proširi humanost po našoj zemlji. Kampanju Mala dela su velika stvar Lidl Srbija sprovodi od 2019. godine, a ovo će biti njeno četvrto izdanje.

Foto: Promo

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()