Karađorđevići priredili božićni prijem za decu i darovali im poklone

Prijem u Belom dvoru organizovan je za decu bez roditeljskog staranja, sa teškoćama u intelektualnom razvoju i socijalno ugroženu decu

05.01.2024. 14:47
  • Podeli:

Princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević priredili su danas tradicionalni božićni prijem u Belom dvoru za decu bez roditeljskog staranja, sa teškoćama u intelektualnom razvoju i socijalno ugroženu decu, kojoj su uručili praznične poklone.

Princeza Katarina je poručila deci, koja su se družila i sa animatorima i Deda mrazom, da je Beli dvor i njihov dom, navodeći da je posebno srećna kada vidi njihovu radost zbog darivanja.

"Ova prilika da uživamo u svakom mogućem trenutku sa ovom divnom decom, da im pružimo našu ljubav, da se osećaju kao kod kuće i da znaju da nisu zaboravljena, poseban je blagoslov. To je dar po sebi, najveći dar na celom svetu. Kada vidimo svu decu kako se ovde igraju i smeju, to unosi veliku, posebnu radost u naša srca", poručila je ona.

Održavanje ovih prijema je omogućeno zahvaljujući velikom zalaganju Humanitarne organizacije Lajflajn iz Čikaga i njenih dobrotvora koji su i ove godine omogućili da ugrožena deca u Srbiji i Republici Srpskoj osete radost i ljubav Božića.

Pored paketa, Lajflajn Čikago i Fondacija Princeze Katarine u Beogradu i ove godine su organizovali i dostavu hrane za božićnu trpezu za decu u domovima, kako bi najmlađi uživali i u lepom prazničnom obroku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()