Klizišta, odroni i nanosi zemlje usporavaju saobraćaj u više delova Srbije

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenim putnim pravcima, saopštili su 'Putevi Srbije'

18.06.2023. 19:39
  • Podeli:
Poplava_Lazarevac_poplavljen put_Foto Tanjug_ MUP Srbije-648f421987d54.webp Foto: Tanjug / MUP Srbije

Na više putnih pravaca u Srbiji saobraćaj se danas odvija usporeno zbog posledica poplava, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na saobraćajnici Divčibare - Sastavci, kod mesta Duškovci, usled aktiviranja klizišta, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Usled oštećenja puta zbog obilnih padavina, saobraćaj na putu Arilje - Visoka odvija se usporeno.

Saobraćaj je usporen i na putu Seča Reka - Varda, usled aktiviranja klizišta, kao i na putu Jasikovo - Debeli Lug, usled odrona.

Ista situacija je i na putu Minićevo - Novo Korito, usled vode na kolovozu i nanosa materijala.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenim putnim pravcima, navodi se u saopštenju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()